Ik

Toen mijn zoontje net op school zat, kwam hij een keer sip thuis. Hij zei dat hij moest vertellen aan de juf wat hij later wilde worden. Zijn antwoord was: de Hulk! “Maar de juf zei dat dat niet kon mama!” Ik vertelde hem dat hij gewoon de Hulk kan worden, als hij dat leuk vindt. Hoe dan ook! “Als je maar gaat doen wat je écht leuk vindt, dat is het belangrijkste” zei ik hem. Iets minder sip vroeg hij mij toen of ik eigenlijk doe wat leuk ik vind…ehm..oeps! Niet dus! 🙁 

Ik ben toen weer gaan studeren en wat voelde dat goed! Ik ben gediplomeerd en gecertificeerd kindercoach, heb coaching bij ADHD/ADD en diverse workshops/trainingen gevolgd. De lesstof nam ik op als een spons, ik was helemaal in mijn element. En nog steeds! 

Verder heb ik mijn coachcertificaat behaald voor het toepassen van de leermethode Ik Leer Anders (www.ikleeranders.nl) voor beelddenkende kinderen. Ook heb ik de opleiding tot “IK BEN 9” Specialist met succes behaald, waarbij ik de ouders/verzorgers van kinderen in de periode van 8 tot ongeveer 11 jaar mag begeleiden en voorlichten over deze fase.

Dit is wat ik kan, wil en vooral ontzettend leuk vind:
Het coachen van kinderen, jongeren en hun ouders/verzorgers.

Wat ik vooral niet leuk vind zijn etiketjes of stempels die kinderen (én volwassenen) steeds vaker krijgen. Zelf heb ik er ook een paar: hooggevoelig, beelddenker, (hyper)actief om er maar een paar te noemen! Ik noem deze stempels veel liever kwaliteiten! Niet altijd makkelijk, absoluut! Maar ze maken ieder kind wél uniek.

 

Ik ben een gezellige, kundige, kletsende, maar uiteraard ook een goed luisterende coach, die spelenderwijs jullie kind begeleid. Nieuwsgierig geworden naar wat ik voor jullie kind en jullie kan betekenen? Bel, app of mail mij voor een gratis ontmoetingsgesprek, zodat we kunnen kijken of het klikt! 🙂 

Ik ben Sylvia van der Giessen (42), moeder van een zoon van 8 en bonusmoeder van de dochters (19 en 21) van mijn partner.