Wij

Hoe gaan wij aan de slag met elkaar?

Nadat we contact hebben gehad via een telefoongesprek, app of mail, maken we een ontmoetingsafspraak. Deze afspraak vindt plaats bij jullie thuis of mij bij in de praktijk als jullie dat prettiger vinden.

Na ongeveer een week zal ik contact opnemen, zodat jullie rustig de tijd hebben om te bedenken of jullie met mij als coach verder willen. Zijn jullie al meteen enthousiast, is eerder contact natuurlijk ook helemaal prima! We gaan dan met elkaar in het intakegesprek in beeld brengen wat er speelt en de vervolgsessies bespreken/plannen. De coachsessies kunnen zowel bij jullie thuis plaatsvinden of in de praktijk, wat voor jullie het fijnste is. Ook is het mogelijk via Skype sessies te houden.

Tijdens mijn coachsessies maak ik gebruik van diverse werkmethoden waaronder spellen als Schatgravers en het Complimentenspel, maar ook komen tekenen, kleien en andere creatieve vormen aan bod. Uiteraard verschilt de werkvorm per kind (leeftijd) en per hulpvraag. Ik zal deze methoden ook verder met jullie bespreken tijdens ons intakegesprek. 

Ik hoop dat wij elkaar snel ontmoeten! 🙂